Thursday, March 31, 2016

Hamil Ke Dua

alhamdulilah.mama di sahkan hamil lagi sekali setelah usia husnaa 1 tahun  7 bulan..ini bukan kemalangan tapi memang mama plan nak baby lagi dan baba punyalah gembira yang tidak terhingga..kandungan mama baru mencecah 5 minggu untuk minggu ini..alhamdulilah..tapi bermacam cabaran mama hadapi sekarang ini lagi-lagi husnaa masih menyusu...
bermulah detik kerap membuang air dan alora mama sakit..setiap kali menyusu dan pam di pejabat mama akan sakit di permulaan tapi bila dah pam susu mama tak berapa rasa sakit berbanding direct dengan husnaa..selagi mama boleh tabah menyusukan husnaa mama akan teruskan juga..mama tahu husnaa tak puas menyusu sekarang ni..susu mama drop bila mama tahu yang mama hamil..takpalah husnaa pon dah makan banyak susu mama ni untuk buat awak lena tidur..setiap malam mesti mama akan dengar husnaa cakap..mama nakkk..mama nakkk sebab mama tak tahan nak lepaskan bila husnaa menyusu..sakit ya amat..hukkk.maafkan mama sayang..makin kerap pula awak menyusu sekarang ni... =(


6 comments:

  1. ALhamdulillah tahniah awak. Smoga dipermudahkan

    ReplyDelete
  2. tahniah....sy pregnant susu terus drop...

    ReplyDelete
  3. Allahuakbar!

    Alhamdulillah..yeyy!! Kakak Husnaa nak dapat adik..syukur :)

    ReplyDelete
  4. Tirah...mmg awal2 kita pun sakit jgk nipple..pastu hujung2 ni pun start sakit semula. memang bertabah jugalah. tapi fikirkan bf journey 2tahun belum pas lagi kan, kuatkan semangat juga. cuma nanti be careful ye, moga2 takde masalah apa2. insyaAllah mama kuat juga!

    ReplyDelete