Tuesday, January 8, 2013

Props Wedding





haa sudah cuci mata tengok?semua props ini akan di gunakan semasa majlis aku..semua buat sendiri "handmade"..siapa berminat boleh like page TripleAShop...di situ anda akan tengok hasil-hasil dan memilih untuk membuat tempahan...kalau boleh buat tempahan sebulan awal..nak memotong menjahit..semua ambil masa..sebab aku bekerja pada hari bekerja..hanya hujung minggu menghadap benda-benda ni semua..tambahan lagi nak kawin ni..hujung minggu aja sekarang ini menghadap persiapan je..

8 comments:

  1. dah cuci mate dah...bersih mate nie...cantik n kreatif laaa....kalau la x kwen lg..dah lame dah tempah menempah nie....:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dh cuci dh??hehehe..terima kasih nieyl..heheheh..tak kawin blh simpan buat hiasan..ngeeee~

      Delete
  2. nice!www.the-simpleme.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. ni sbg gift ke semata2 hiasan? ke nak pakai?
    -insan blur blur

    ReplyDelete