Friday, January 4, 2013

Cop Kad Kahwin


aku sudah mulai rajin mengecop sampul kad kahwin sendiri...yaa..nampak mudah..tapi naik lenguh jugak la tangan ni...seribu sampul surat nak dicop..itu pon kalau rajin...kalau tidak bagi je yang kosong...hehehe..harap-harap tanganku ini jangan malas..
sekarang ni masih lagi mengumpul alamat kawan-kawan blogger yang rapat..kalau jauh tu aku tak pasti diorang nak pergi ke tak majlis aku di Rawang,Selangor..
**siapa nak tahu mana aku tempah rubber stamp doodle wedding boleh tengok di link sini

12 comments:

  1. wah..nampak comel dan meriah perkahwinan MIJ nanti

    ReplyDelete
  2. Cantik..so,jgn memalas yea..kena rerajin lg mengecop tuh..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena jugak rajinkan diri..walapon malas..huhuhu

      Delete
  3. [pergh1!!!!...stail llah!!..memang meriah laa nanti :D

    ReplyDelete
  4. uniknya kad kahwin tuu! cop sendiri lak tu..anyway, mudah-mudahan dipermudahkan dan lancar segalanya ye tak? :)

    ReplyDelete
  5. takpe yg nak hantar kat saya tu takyah cop pn ok... cuma pos skali rubber stamp tu kat saya. nanti itew cop sendiri haha

    ReplyDelete