Thursday, August 30, 2012

Door Gift Engagement

sekarang ni dah ramai orang bagi doorgift masa majlis pertunangan...aku pon tergolong dari itu..aku suruh ibu cari idea nak beri apa masa orang datang..lagi pon yang datang bukan siapa pon..sanak saudara sebelah aku..lepastu keluarga si dia..adalah kawan dua tiga orang sahaja..


masa aku cari barang untuk dulang hantaran di pekan rawang..aku terjumpa satu barang ni berbentuk sarang burung..aku tanya pekerja kedai itu.dia cakap satu rm2.30 macam tu..mak aii mahal kot..aku nak beli dalam 60 biji...total 2.30 x 60 = RM138..memang tak balik modal..ibu pon kata nanti ibu ajak abah pergi nilai tengok dekat sana..memang jumpa tapi taklah sama dengan apa yang aku inginkan..tapi cukup la nampak bentuknya macam sarang burung..satu biji RM 1.30..itu pon sebenarnya mahal lagi.kalau boleh nak beli dalam rm1.00..di sebabkan nak beli 60 biji je..kira boleh la ambil harga itu...
di sebabkan aku ni pendoodle.. semestinyaa door gift aku akan ada doodle..doodle tu memang mewakili aku dengan si dia..memang dah lama ada dalam komputer dan blog..jadi gunakan sahaja.tidak perlu design lain..>_<



12 comments:

  1. Sweet ok.. Wah, nak tunang dah dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku dah tunang la yang..=_= ko dh lama x tengok perkembangan aku ni..=_=

      Delete
  2. comel! teringin nak satu

    untunglaa MIJ kreatip

    jeles3

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pon tinggal gambar je pon..=_= habis dah tak sempat nak simpan..

      Delete
  3. comelnye door gift.. rse mcm zz nk stu je.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti sy kawin awok dtg eh..insyaALLAH..

      Delete