Tuesday, January 1, 2013

#1-Baju bertandang

akhirnya dapat jugak aku pujuk si dia nak pakai baju peplum untuk bertandang...alhamdulilah...dulu kemain nak pakai baju kebaya songket untuk bertandang..tapi bila peplum dah mula menjadi trend..jadi keinginan nak pakai baju itu menjadi-jadi..eceh...tapi aku masih tidak lari tema songket..masih memakai songket...cumanya baju lelaki aku sewa pada orang yang sama..baju perempuan buat baru tapi kain songket..baju pula meterial valentino silk di beli di jakel...kesemua baju kahwin aku..aku buat baru..alhamdulilah masih dalam penjimatan...aku tempah baju di tempat yang sama aku tempah baju untuk majlis sebelah aku...
cantikkan peplum baju scha awal...tapi aku tak dapat nak buat macam ni..sebab tukang jahit kata kain tak cukup pula...jadi dia bagi idea buat belakang labuh dari depan...setujukan aja..moga di permudahkan segalanya...semakin hari semakin nebes... 

10 comments:

  1. nieyl dah email dah...dapat x? cantik laa...suke2...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. memang tend skang ni tu jadi tergila2..huhu

      Delete
  3. wah tema mint dengan peach memang cantik sangat. serius berkenan. saya ni masih dalam dilema nak warna apa untuk baju sepersalinan. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pon jenuh nak cari tema tau..hehehe

      Delete
  4. Wah mesti comel nnti..at least leh pakai lagi pasni jgn membazir ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tp cm peLek La nk pkai bLk songket pepLum kLw g memane kan..hehe

      tp kLW nk dinner ke ape maybe OK =)

      so far rmai gk wat songket pepLum.cantek! sbb nnti die terLetak je kt badan =)

      Delete
    2. betul2..kurang2 blh pakai lepas ni

      Delete
    3. orked-xpelik la..skang ni dh ramai org suka pelik2...heheheh

      Delete