Monday, November 19, 2012

Design Kad Kahwin

design kad kahwin sudah pon siap..dah sudah pon di kunci..hanya tunggu untuk di hantar ke kedai printing sahaja...alhamdulilah menarik nafas lega sudah siap..design kad kahwin memang nampak mudah..tapi yang tak mudah adalah membuat map kahwin..takut orang tak paham..banyak pekara kena ambil tahu rupanya...nasib baik sekarang ini dah mudah..pakcik google penyelamat..semua contoh sudah ada di google..
aku tanya pada kawan yang sudah tempah kad kahwin..kalau nak design sendiri boleh ke?mereka kata kalau nak design sendiri orang tu charge kita..apakah??sudah la charge sampai rm50..lepastu design kita yang punya..mereka hanya printkan sahaja...tidak berbaloi langsung...aku bernasib baik, abang kepada tunang penyelamat..dia dapat tolong printkan dengan harga yang murah dari mereka yang print menggunakan templet biasa..tapi harga mahal...alhamdulilah...

**nanti sudah siap di print aku tunjukan..insyaALLAH...

16 comments:

  1. hantar kat umah kita taw nnt wink3! :)

    ReplyDelete
  2. cantiknya kad kahwin...kalau dapat ni, boleh letak dalam frame

    ReplyDelete
  3. comelnye tyra... nak satu tau.. insyaalah datg

    ReplyDelete
  4. wahh comel . kalau dapat memang tak buang

    ReplyDelete
  5. tira..wpon nieza tak bley pergi tapi nak kad kawin tu...aci tak?? hehehe

    cute sgt!^^

    ReplyDelete
  6. cantiknya blog!!!
    suke, suke, suke!
    dhla header tu.. oh, ohsem okeh!
    pandaila awak ni..

    psst, akak pun suke hadap photoshop tp tadak skill la nk design2 bagai..
    share la tutorial yang! ;-)

    ReplyDelete
  7. Nak satu nanti... kalau tak bagi taknak kawan dah haha :P

    ReplyDelete
  8. untungnya pandai design sendiri.. cantik!

    ReplyDelete
  9. boleh tempah la pah nie kat awak..comel jer:)

    ReplyDelete
  10. wow.. cantik design..comel gitu..terer jg ek gna photoshop..

    ReplyDelete