Sunday, July 15, 2012

#Part 1 - Guest book wedding



bahan-bahan :
  • kain felt
  • buku
  • hot glue gon
  • renda
  • manik
bila idea datang dan barang pon sudah ada..apa lagi mulakan mendesign guest book untuk wedding sendiri..gambar di atas hanya tunjuk separuh..bagi suspen sedikit...nak tahu sepenuhnya akan di update selepas kawin..XD..

10 comments:

  1. wawawawa....mcam da dekat jer tarikh.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum dekat..insyaALLAH tak lama je lagi..XD

      Delete
  2. sempat lagi tu wlupun busy keje

    ReplyDelete
  3. bila langsungnya? dalam tahun ni juga eh MIJ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaALLAH tahun depan..prepair awal2

      Delete
  4. sah! tak ujung bulan ni. awal tahun depan. haaa. jenjejeng~ persediaan yang teratur :) , klo ada masa, design la topping utk coklat homemade nti. hue3.

    ReplyDelete